We kunnen goed schakelen tussen een lolletje en hard werken

Suzanne de Haan is de administratieve duizendpoot van TBVA. Ze was de eerste werknemer die door Timo werd aangenomen en maakte van dichtbij mee hoe het adviesbureau zich de afgelopen jaren ontwikkelde. “Het is mooi en leerzaam geweest om te zien hoe TBVA in sneltreinvaart groeide van een eenmanszaak tot het succesvolle bedrijf dat het nu is.”

Suzanne de Haan – Office Manager TBVA

Je krijgt haar aan de telefoon als je TBVA belt, ze regelt de financiële administratie, onderhoudt het contact met boekhouder en accountant, beheert de agenda, neemt de organisatorische taken op zich en ondersteunt bij de lopende projecten. “Mijn werk is heel gevarieerd. Ik doe van alles. Waar mogelijk schiet ik te hulp”, vat Suzanne haar werk samen. “Het inhoudelijk werk laat ik aan de mannen over.” In 2015 begon Suzanne bij TBVA, dat ze omschrijft als een fijne werkplek met een hecht clubje collega’s. De persoonlijke factor is uniek en typerend voor TBVA, vindt Suzanne. “Er wordt altijd gevraagd hoe het thuis is, we lunchen regelmatig samen en dit jaar gaan we, inclusief onze partners, een weekendje naar Texel ter ere van het jubileum.”

Passie
Op het kantoor in Woudenberg wordt veel gelachen, maar dit gaat nooit ten koste van de kwaliteit en professionaliteit benadrukt Suzanne. “We kunnen goed schakelen tussen een lolletje en keihard werken.” Niemand vindt het een probleem om zijn handen uit de mouwen te steken. “We zijn allemaal heel betrokken bij ons werk en doen het met veel plezier. Timo’s passie voor het vak werkt echt aanstekelijk.”

Studie
Suzanne voelt zich tussen de bouwkundig ingenieurs helemaal op haar plek. Toch heeft ze ook een andere interesse. “Ik begon al voor ik bij TBVA in dienst kwam aan de studie psychologie. Volgend jaar studeer ik af. Ik kreeg de ruimte om te studeren, waar ik heel dankbaar voor ben.” Wat de toekomst brengt, weet Suzanne zelf ook nog niet. “Aan afscheid nemen bij TBVA moet ik nu in elk geval echt nog niet denken!”