TBVA OVER ONS

Wat begon als een eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar met veel passie en plezier gewerkt wordt voor onze opdrachtgevers. 

TBVA is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van vastgoed. Of het nu gaat om het onderzoeken van de haalbaarheid van een project, het ontwerpen op basis van je wensen of de begeleiding van de daadwerkelijke realisatie; bij ons ben je aan het goede adres!

We bieden onze diensten aan voor zowel de professionele als de particuliere markt. Er is altijd één aanspreekpunt, hoe groot of hoe klein het project ook is. We gebruiken onze kennis en ervaring graag om ook jouw wensen en dromen waar te maken. Onze belangrijkste kernwaarden zijn passie, kwaliteit en vertrouwen. Deze kernwaarden zijn terug te vinden in onze werkwijze. Wij werken dan ook graag samen met partners die deze kernwaarden ook belangrijk vinden.

We willen onze opdrachtgevers op zo veel mogelijk terreinen kunnen bedienen en hebben hiervoor een schat aan kennis en ervaring in huis. Soms is het echter beter om bij een specifiek onderdeel van een project een externe specialist te betrekken. Dit realiseren wij ons! Daarom werkt TBVA samen met betrouwbare professionals.

Timo Beumer

Vastgoedadviseur

Jasper Sijbesma

Vastgoedadviseur

Jochem van Rooijen

Vastgoedadviseur

Eddy Goes

Vastgoedadviseur

Roos Kalle

Office Manager