PROJECTMANAGEMENT

Eén aanspreekpunt, ontzorgen en het juiste resultaat op basis van de GOTIK-methode. In verschillende vastgoedprojecten verzorgen wij het gehele (of gedeeltelijke) proces, van initiatie tot en met beheer.

Altijd in samenwerking met onze opdrachtgever én onze partners
We weten de rol te pakken die het beste past bij onze opdrachtgever en zullen daar naar handelen. Het doel is het behalen van een mooi eindresultaat voor alle betrokken partijen binnen de vooraf vastgestelde financiële kaders. Om dit te kunnen bereiken, werken wij op basis van vertrouwen in en met onze partners. Daarom geloven wij in een hechte samenwerking die standhoudt op de langere termijn.

Ervaring met diverse organisatie- en contractvormen
TBVA heeft ervaring met de begeleiding van het vastgoedproces op basis van verschillende organisatie- en contractvormen. Of de realisatie wordt uitgevoerd als een traditionele aanbesteding, in een bouwteam of als turnkeyproject; wij zullen het project met succes begeleiden.

Het hele proces in goede handen
Vanaf de initiatie zorgen wij dat de wensen vanuit de opdrachtgever vorm krijgen en conform de eisen vanuit de gemeente resulteren in een geschikt ontwerp. Na het verkrijgen van de juiste vergunningen kan de daadwerkelijke bouw beginnen. Kwaliteit staat hierbij bovenaan. Tijdens de bouw zullen wij hierop toezien en de juiste keuzes maken. Daarbij zijn wij op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt, zoals in de energietransitie.

Het belang van goede nazorg
Een gebouw is nog niet af bij de oplevering. Het opstellen van onderhoudscontracten, de aanleg van de omgeving en de uitvoering van nazorg blijven bij ons, ook na de bouwkundige oplevering, onder de aandacht. In het gehele proces wordt het budget van de opdrachtgever bewaakt en, waar nodig, bijgestuurd. Op deze wijze ontzorgen wij onze opdrachtgevers tijdens het gehele vastgoedproces.