TEAMTBVA

Wat begon als een eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen bedrijf waar met veel passie en plezier gewerkt wordt voor onze opdrachtgevers. 

TBVA is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van vastgoed. In de eerste jaren deed TBVA eigenlijk alles op het gebied van vastgoed. Inmiddels is TBVA een volwassen speler en wordt steeds duidelijker waar onze kracht ligt en hoe de taken verdeeld zijn. We richten ons nu alleen nog op het tactische en operationele vlak.

Vastgoedmanagement en vastgoedbeheer
Je kunt bij TBVA terecht voor zowel planontwikkeling als projectleiding, directievoering, inspecties en het opstellen van een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB). Ons team vastgoedmanagement houdt zich vooral bezig met initiatieven en projectontwikkeling, het team vastgoedbeheer doet alles wat met de uitvoering te maken heeft.

Het mooie is dat beide teams elkaar aanvullen. Je kunt een ontwikkelplan maken, maar het moet ook uitgevoerd worden. En je kunt pas besluiten wat de aanpak van verduurzaming wordt, als je weet wat de conditiescores uit de inspectie zijn en hoe de bijbehorende MJOB eruit ziet.

Passie, kwaliteit en vertrouwen
Er is altijd één aanspreekpunt, hoe groot of hoe klein het project ook is. We gebruiken onze kennis en ervaring graag om ook jouw wensen en dromen waar te maken. Onze belangrijkste kernwaarden zijn passie, kwaliteit en vertrouwen. Deze kernwaarden zijn terug te vinden in onze werkwijze. Wij werken dan ook graag samen met partners die deze kernwaarden ook belangrijk vinden.

We willen onze opdrachtgevers op zo veel mogelijk terreinen kunnen bedienen en hebben hiervoor een schat aan kennis en ervaring in huis. Soms is het echter beter om bij een specifiek onderdeel van een project een externe specialist te betrekken. Dit realiseren wij ons! Daarom werkt TBVA samen met betrouwbare professionals.

20231114_Timo-02

Timo Beumer

Projectmanager

20231116_Jasper-02

Jasper Sijbesma

Projectmanager

RIW_20230422_093

Eddy Goes

Projectmanager

20231115_Niroch-03

Niroch Mahmoed

Junior Projectmanager

20231116_Raymond-03

Raymond Minekus

Projectleider

20231115_Reshad-03

Reshad Hasanzada

Projectleider

20231116_Lisa

Lisa Kolkman

Projectleider

20231114_Jochem-02

Jochem van Rooijen

Junior Projectleider

20231116_Ruben-02

Ruben van der Velde

Junior Projectleider

20231114_Roos

Roos Kalle

Officemanager

Vraagteken bij vacatures

Jouw foto hier?

Klik hier voor onze vacatures