Even voorstellen: Stagiair Rowen

Even voorstellen:

Mijn naam is Rowen en ik ben eind maart gestart met mijn afstudeerstage bij TBVA. Als eindejaar student bouwkunde die de afgelopen 3 jaar vooral in de boeken heeft gezeten, ben ik ontzettend enthousiast om alles wat ik heb geleerd in de praktijk te brengen.

Ik ben erg gedreven om te laten zien wat ik in huis heb en TBVA is een bedrijf dat ik hiervoor specifiek heb uitgekozen. Het is een bedrijf waarin iedereen nauw samenwerkt en op elkaar is afgestemd. Dat is waar ik naar op zoek was. Ik denk namelijk dat dit de juiste omstandigheden zijn om een project samen met de klant zo soepel en succesvol mogelijk te laten verlopen.

Buiten het feit dat ik veel wil leren, ben ik erg ambitieus om binnen deze wereld carrière te maken. Dit was ook een reden om voor TBVA te kiezen. Het is een bedrijf dat de ambitie heeft om met dit team vooruit te kijken, deze saamhorigheid geldt als een belangrijk aspect om te groeien. Dat ik daar deel van uit mag maken, zie ik als een geweldige kans waar ik ontzettend enthousiast van wordt.

Wanneer ik in mijn vrije tijd een ritje op de motor maak, met vrienden op een terrasje zit of mijn favoriete voetbalclub FC Utrecht bezoek, kan ik het niet laten om even om mij heen te kijken en alles wat ik zie in mij op te nemen: de panden van grote bedrijven langs de weg, de constructie van een stadion waar duizenden mensen in kunnen of de architectuur van de historische binnenstad van mijn woonplaats Amersfoort.

Bij alles denk ik: hoe zit het in elkaar, wat is er gebeurd om het te realiseren en hoe wordt het in de juiste staat gehouden? Maar wat ik vooral denk: hoe gaaf zou het zijn als ik mee mag werken aan net zo’n mooi project? Dat is mijn doel.